Ja tenim equip guanyador de la competició de recollida de plàstics!

90 persones en 12 equips han participat en la competició de recollida de plàstics en diferents espais naturals del Camp de Tarragona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Ens sap greu que 8 persones més de 2 equips inscrits no hagin pogut participar per qüestions meteorològiques o logístiques, tot i que ens han dit que faran el possible per anar-hi un altre dia.

El distanciament social no ens ha permès tenir el pes de residus recollits però amb les fotos podem veure clarament que els voluntaris i voluntàries han fet molta feina que es tradueix en menys animals morts per menjar o quedar atrapats en plàstics, que les persones consumidores de peix menjaran una mica menys de plàstic, un valor paisatgístic més elevat i, en definitiva, un territori amb millor qualitat.

Com veureu a les xarxes socials si busqueu el hashtag #plastiXnatura, tots els equips han fet una contribució molt important i les membres del jurat ho han tingut molt difícil per triar. L’equip Els caça plàstics, dels Pallaresos (Tarragonès) han aconseguit la puntuació més elevada i, per tant, s’emporten el trofeu i el joc de cartes BioBlitz Delta de l’Ebre però tots els altres equips han tingut molt bona puntuació i la meitat es troben a tan sols unes dècimes per sota.

Enhorabona a tots i totes!

Malgrat tot, els gran guanyadors d’aquesta competició som totes les persones, tant les que han participat com les que no i també la biodiversitat i els ecosistemes.

Moltes gràcies!

+ info:

En el marc de:

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de:

Un comentari en “Ja tenim equip guanyador de la competició de recollida de plàstics!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.