Forma el teu equip i participa en la competició de recollida de plàstics

Inscriu el teu equip!

Del 21 al 29 de novembre, forma un equip de 2 a 10 persones i participa en la competició de recollida de plàstics del projecte plastiXnatura. Busca una zona natural a Catalunya i fora de zones urbanes on s’acumulin plàstics i recull el màxim de residus fent especial atenció als plàstics.

L’equip que aconsegueixi un major impacte serà premiat amb un trofeu ecològic i un joc de Cartes BioBlitz Delta de l’Ebre. Es valorarà el volum de plàstics recollits, la dificultat i la importància per la biodiversitat i els hàbitats.

Us animem a recollir tots els residus però ens interessa que no quedi cap plàstic perquè són els més perjudicials per la biodiversitat i els ecosistemes.

Per participar, has de:

  1. Formar un equip de 2 a 10 persones. Recorda respectar la normativa de distanciament social vigent.
  2. Buscar un espai natural on s’acumulin plàstics i pensar un dia per fer l’actuació de recollida de residus.
  3. Inscriure el teu equip abans del 16 de novembre.
  4. T’enviarem el material necessari (bosses d’escombraries, medalles, un díptic del projecte plastiXnatura i guants si en necessiteu)
  5. Fer una actuació de recollida de residus durant 1 hora entre el 21 i el 29 de novembre. No oblidis fer fotos!
  6. Fins al dimecres 2 de desembre (inclòs), penjar una o varies fotos de l’equip (qui no vulgui sortir pot amagar la cara) on es vegin els residus recollits a Facebook, Twitter i/o Instagram citant el perfil de l’associació CEN (Facebook: @assoc.cen, Twitter: @assoccen, Instagram: @associaciocen) i el hashtag #plastiXnatura.
  7. Emplenar l’enquesta

L’equip guanyador rebrà un trofeu ecològic i el joc de cartes BioBlitz Delta de l’Ebre.

Jurat:

El projecte plastiXnatura té com objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre la importància d’evitar la contaminació per plàstics. Al nostre web trobaràs més informació sobre aquesta problemàtica.

En el marc de:

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de:

Inscriu el teu equip!

2 comentaris de “Forma el teu equip i participa en la competició de recollida de plàstics

  1. Pingback: Ja tenim equip guanyador de la competició de recollida de plàstics! – Associació CEN

  2. Pingback: L’Agència de Residus de Catalunya ha presentat la nostra candidatura al XII Premi Europeu de la Prevenció de Residus! – Associació CEN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.