Diumenge 21 de març a Alcover: taller hiperparticipatiu + competició de recollida de residus #plastiXnatura

El diumenge 21 de març de 10 a 13 h a Alcover fem un taller hiperparticipatiu + una competició de recollida de residus .

Començarem l’activitat amb el taller del projecte plastiXnatura, que tracta sobre la sobre la problemàtica de la contaminació per plàstic. En aquest taller tractarem aspectes relacionats amb els plàstics com les seves característiques, els usos, la degradació, el reciclatge, els riscos per al medi ambient i la nostra salut i mesures per evitar la contaminació. Els continguts d’aquest taller altament participatiu es co-crearan de manera interactiva a través de diversos jocs, maquetes, immersions al món microscòpic i reflexions col·lectives.

Seguidament, farem una competició de recollida de residus en la que els diferents equips intentaran recollir el pes de residus més elevat i així alliberarels espais naturals de l’amenaça dels residus plàstics i els seus sequaços. Separarem els residus recollits en diferents fraccions, fent especial atenció als residus de plàstic, per facilitar el seu reciclatge. Tots els participants tindran una medalla ecològica i l’equip guanyador s’emportarà un trofeu ecològic i un joc de cartes BioBlitz Delta de l’Ebre.

Inscripció (fins el dimecres 17 de març): FORMULARI

Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un responsable adult.

Es recomana portar guants, esmorzar, roba i calçat còmodes. Si no tens guants, te’ls donem.

ATENCIÓ COVID-19

  • Es respectarà de manera estricta la normativa vigent.
  • És possible que només hi puguin assistir els residents dels municipis pertanyents a la comarca.
  • Es mantindrà el distanciament social entre les diferents bombolles en tot moment, encara que això pugui afectar la qualitat de l’activitat.
  • És obligatori l’ús de mascareta en tot moment.
  • És important desinfectar-se les mans a l’arribar. L’organització facilitarà gel hidroalcohòlic.
  • Existeix la possibilitat que l’activitat es cancel·li en el cas que el risc de contagi sigui elevat.

Fins diumenge!

Organitzat en col·laboració amb:

Amb el suport de:

En el marc del projecte plastiXnatura

El projecte plastiXnatura té com objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre la importància d’evitar la contaminació per plàstics. Al nostre web trobaràs més informació sobre aquesta problemàtica.

+ info: https://assoc-cen.org/plastixnatura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.