Aquest diumenge Let’s clean up la Vall del riu Glorieta

El proper diumenge 20 de setembre, la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcover, en col·laboració amb l’associació CEN, els Bombers Voluntaris d’Alcover i l’ADF, farem una actuació de recollida de residus a la Vall del riu Glorieta emmarcada en la campanya de “Let’s Clean up Europe” que a Catalunya promou l’Agència de Residus de Catalunya.

Dia: diumenge 20 de setembre

Horari: de 9:00 a 13:00 h. Com a mesura preventiva per la COVID-19, l’arribada dels participants i inici de l’activitat es farà de forma esglaonada per reduir al màxim la proximitat entre persones que no formen part del mateix nucli familiar.

Inscripció

Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un responsable adult.

Es recomana portar guants, esmorzar, roba i calçat còmodes, protecció solar. Si no tens guants, te’ls donem.

Fins diumenge!

Amb el suport de:

En el marc del projecte:

En col·laboració amb:

Promou:

RESULTATS

Entre persones inscrites i espontànies vam ser un total de 84 persones i vam recollir 79.5 kg de residus. D’aquests, 3.6 kg van ser vidre, 6 kg, envasos excepte plàstic, 59.5 kg, resta i 10.4 kg (un 13%), plàstics. Desitgem que aquesta actuació serveixi no només per millorar l’estat de conservació de la Vall del riu Glorieta sinó també per sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de llençar els residus sempre a papereres i reciclar.

Per fer-ho més divertit, vam fer una competició i va guanyar l’equip Delta Forts amb una mitjana de 5.6 kg per membre equivalent (ponderat pels més petits).

Felicitats a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.