Aquest cap de setmana celebrem la setmana de la natura amb el proto del joc del projecte plastiXnatura

Els participants faran les primeres proves del prototip del joc de taula del projecte plastiXnatura, que té com a objectiu educar i sensibilitzar sobre la problemàtica de la contaminació per plàstic a la natura.

Els plàstics són essencials per al nostre benestar però no els gestionem gaire bé i tenen efectes molt negatius sobre la biodiversitat, el paisatge i la nostra salut. El projecte plastiXnatura té l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania, les empreses, les administracions i els centres educatius per tal que adoptin mesures per reduir la contaminació per plàstics a la natura i minimitzar així els seus impactes.

Aquest projecte inclou activitats d’educació i sensibilització com tallers participatius, actuacions de recollida de residus gamificades amb voluntariat, l’edició d’un joc de taula i difusió.

El joc, encara en fase de prototip, està pensat per tots els públics a partir de 6 anys i poden jugar de 2 a 5 jugadors (poden ser grups). L’objectiu és sensibilitzar la ciutadania i recollir tots els plàstics que s’han abocat a un espai natural.

En aquesta activitat es faran les primeres proves obertes en versió digital. Es calcula una durada màxima d’una hora.

Inscripció: envia un correu electrònic a info@assoc-cen.org indicant nombre de participants, edats i horaris disponibles (dissabte 3 o el diumenge 4 d’octubre de 10:00 a 20:00 h).

+ info:

Amb el suport de:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.