Les runes d’obra, les protagonistes del Let’s Clean Up d’Alcover del diumenge, 12 de maig. En en total es van recollir més de 2.000 kg de residus

El passat diumenge, 35 persones van acompanyar-nos a l’àrea terra vermella i els voltants del barranc de Mas Rosich, a Alcover, per tal de retirar totes les deixalles, envasos, paper i vidres, permetent així que la natura segueixi el seu curs sense l’impacte de l’activitat humana.

Aquests residus, si no són recollits, quan hi ha pluges acaben arribant fins al mar, provocant un problema mediambiental molt important i molt més difícil de solucionar. 

Es van aconseguir recollir més de 2 tones de residus, amb una gran presència de runa d’obres i materials diversos, com totxanes, tubs de PVC, palets o, fins i tot, cadires de plàstic trencades. A més a més es van acabar retirant 190 kg d’envasos, 15 kg de paper i cartó i 40 kg de vidre.

Volem agrair, com sempre, la presència d’un bon grup de voluntaris que van treballar amb moltes ganes i esforç, i també el suport de l’Ajuntament d’Alcover.

En col·laboració amb:

En el marc de:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.