Presentació virtual de l’associació CEN a la comunitat de l’Ultra Clean Marathon

L’Ultra Clean Marathon, és una cursa esportiva, que es corre a la natura i per la natura, perquè qui hi participa també recull residus, aprèn de medi ambient i ajuda a sostenir projectes de les entitats ambientals.

la COMUNITAT UCM! és un itinerari formatiu online “marca UCM”, que inclou des de coaching motivacional, a consells esportius, passant per un “entrenament” ambiental. A nivell pràctic, es proposen moments de trobada amb tota la comunitat, amb connexions mensuals telemàtiques, per reflexionar al voltant d’una temàtica després de la qual es coneixeran les entitats beneficiàries de la cursa. Es fan trobades virtuals cada mes: primer es parla amb un especialista esportiu, motivacional o de residus, amb qui es planteja algun repte;  després es donen a conèixer 5-6 entitats ambientals a qui destinaran els donatius de la cursa. Finalment, es dedica una estona a conversar entre la comunitat.

La primera trobada comunitat UCM serà aquest dimarts 6 d’octubre de 18 a 19 h amb una xerrada motivacional amb l’Albert Bosch i un Pecha Kucha d’entitats ambientals, on podràs conèixer els seus projectes: l‘associació Geven, l’associació CEN, l’associació Mediambiental La Sínia, Posidonia 21, Projecte Boscos de Muntanya i la Fundació Miranda.

Si vols participar a aquesta primera sessió escriu a info@ultracleanmarathon.cat i t’indicaran com fer-ho!

Per què val la pena participar a la comunitat UCM?

•             Per unir la passió per l’esport i per la natura en una comunitat compromesa que es diverteix i protegeix el medi ambient: persones esportistes, voluntariat ambiental, entitats, empreses, administracions i tothom que ho desitgi pot sumar-se a la comunitat de persones actives, compromeses, responsables i solidàries amb el medi ambient.

•             Per gaudir d’un itinerari formatiu en línia que inclou un pla d’entrenament esportiu, coaching motivacional i formació ambiental.

•             Per planificar la cursa amb temps: quilòmetres, equip, alimentació…

•             Per conèixer de ben a prop l’entitat ambiental per la qual correreu.

•             Per augmentar les oportunitats per aconseguir els fons per a la inscripció donació.

Sumar-se a la comunitat UCM és gratuït i augmenta la motivació, la planificació i el sentiment de germanor de les persones que estimen l’esport i la natura.

www.ultracleanmarathon.cat

L’Ultra Clean Marthon és una iniciativa impulsada per la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.