taller + plogging plastiXnatura a Vic

El diumenge 21 de novembre de 10 a 13 h a Vic fem un taller hiperparticipatiu + una cursa de recollida de residus.

Començarem l’activitat amb el taller del projecte plastiXnatura, que tracta sobre la sobre la problemàtica de la contaminació per plàstic. En aquest taller tractarem aspectes relacionats amb els plàstics com les seves característiques, els usos, la degradació, els riscos per al medi ambient i la nostra salut i mesures per evitar la contaminació. Els continguts d’aquest taller altament participatiu es co-crearan de manera interactiva a través de diversos jocs, presentacions 3D, maquetes, immersions al món microscòpic i reflexions col·lectives.

Seguidament, farem una cursa de recollida de residus a un tram de la Via verda de Vic en la que els diferents equips intentaran recollir el màxim possible de residus i així alliberar l’entorn natural de l’amenaça dels residus plàstics i els seus sequaços. Separarem els residus recollits en diferents fraccions, fent especial atenció als residus de plàstic, per facilitar el seu reciclatge. Els participants tindran una medalla ecològica i el guanyador s’emportarà un trofeu ecològic.

També donarem un joc de taula plastiXnatura a cada grup que hi participi!

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és jocs-pXn.jpg

Dia: diumenge 21 de novembre

Hora:  de 10 a 13 h

Lloc: Via verda de Vic

Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un responsable adult.

Es recomana portar guants, esmorzar, roba i calçat còmodes. Si no tens guants, te’ls donem.

Fins diumenge!

Organitza:

Amb el suport de:

En el marc del projecte plastiXnatura

El projecte plastiXnatura té com objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre la importància d’evitar la contaminació per plàstics. Al nostre web trobaràs més informació sobre aquesta problemàtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.