Festa’l riu 2.0 a Igualada

El passat diumenge 7 d’abril vam participar en la “Festa’l riu 2.0” d’Igualada, un esdeveniment per conèixer el maltractat riu Anoia i reivindicar-ne una millor gestió.

Aquesta jornada en família ha tingut un programa ben divers, des de torneig de bitlles o taller d’aquarel·les fins a sortides per conèixer els ocells de la zona i activitats de neteja del riu.

Nosaltres hi hem col·laborat portant els nostres jocs de taula Ictio, BioBlitz Delta de l’Ebre, plastiXnatura i el prototip de l’Ecosistema RIU i també diversos jocs que formen part dels nostres tallers #NATURAsenseBROSSA i Els nostres amics emplomallats, com el joc del temps de degradació dels residus, el de relacionar els ous en mida real amb les seves mares, el de relacionar la dieta amb cada bec i el dels ous sorpresa, amb accions positives i negatives pels ocells i preguntes sobre aquest grup d’animals tan peculiar.

Més de 50 persones van participar als nostres tallers durant el matí, passant-s’ho d’allò més bé i aprenent a cuidar la natura i els animals que hi viuen. I, com sempre, els més petits ens van demostrar la seva sensibilitat envers el medi ambient i la gran capacitat de retenir com esponges tot el que els explicaven els jocs.

Una gran jornada!

Plastixnatura
Els nostres amics emplomallats

Organitzat per:

Amb el patrocini i suport:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.