Recollida de residus a la Vall del riu Glorieta

El proper dissabte, 26 de novembre, de 10 a 13 h, organitzem una recollida de residus a la Vall del riu Glorieta (Alcover – Mont-ral) en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Cada vegada hi ha més i més gent conscienciada que entén la importància de no abocar residus al nostre entorn natural, però encara hem d’acabar de convèncer algunes persones. Amb aquesta actuació de voluntariat, no només volem eliminar els residus abocats sinó que, sobretot, volem fer arribar aquest missatge a més i més gent fins aconseguir que els residus a la natura siguin una cosa molt i molt estranya. Els residus que arriben a la natura s’acaben convertint en una amenaça per a nosaltres mateixos perquè afecten la biodiversitat, els hàbitats, el paisatge i fins i tot la nostra economia i la nostra salut.

Per entendre millor el problema, convidem els participants a fer servir l’app Litterati, que ens permetrà recollir informació molt valuosa sobre els residus que recollim, com la seva localització, el tipus o el material, que ens servirà per analitzar les causes i buscar-ne solucions.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un responsable adult.

Es recomana portar guants, aigua i roba i calçat còmodes. Si no tens guants, te’n donem.

Activitat gratuïta. S’accepten donatius per donar suport als nostres projectes de conservació.

Portarem els jocs de cartes Bioblitz Delta de l’Ebre, Ictio (12 €) i Papilio (15 €) per si algú en vol comprar.

Fins dissabte!

En el marc del projecte Catalunya Clean Up Challenge i de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

En col·laboració amb:

RESULTAT

23 persones, incloent-hi alguns estudiants de l’institut Roseta Mauri de Reus fent el seu servei comunitari, hem recollit 238 kg de residus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.