Vols ampadrinar un espai natural?

Nosaltres parlem d’ampadrinament perquè és una feina tant de mares com de pares vetllar per la protecció de la NATURA. Aquest ampadrinament consisteix en fer activitats que contribueixen a millorar i mantenir l’estat de conservació d’un espai natural, els seus hàbitats i la seva biodiversitat com, per exemple, recollides de residus, control d’espècies exòtiques invasores, conservació d’espècies autòctones, restauració d’hàbitats o sensibilització ciutadana, entre altres.

En tot moment tindràs el suport de CEN per fer les actuacions de conservació oferint assessorament, sol·licitud d’autoritzacions, difusió i, sempre que sigui possible, també acompanyament, suport logístic i aportació de material.

Aquesta incitava s’emmarca en el projecte Clean up Challenge Catalunya i s’hi poden adherir tot tipus d’agrupacions com per exemple, centres educatius, empreses, entitats de tot tipus, administracions públiques, grups d’amics i altres col·lectius de la demarcació de Tarragona gràcies al suport de la Diputació de Tarragona. Ens podeu preguntar per altres zones.

Amb el suport de:

En col·laboració amb:

En el marc de:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.