• teaming
  • ictio
logo CEN

DESCÀRREGUES

uneuro_donatiu

Agrairem el teu suport a la nostra missió aportant 1 € per cada descàrrega

Llibre

Ortiz, J., Blay, J., Sierra, J., Roig, N., Merseburger, G., Pérez – Paricio, A., Buqueras, X. i Schuhmacher, M. 2013. La vida al riu Francolí. Els humans i els sistemes aquàtics. Publicacions URV, Tarragona.

imatge

Col·lecció de pòsters Ecosistemes de Catalunya

A cada pòster, hi ha una imatge principal sobre un ecosistema, amb les espècies de flora i fauna més característiques. El lateral del pòster conté una explicació sobre l'ecosistema i les seves problemàtiques i una llegenda on s'indica el nom de les espècies, la seva abundància a l'ecosistema, si es tracta d'una espècie autòctona o introduïda, si es troba entre les 100 espècies invasives més perjudicials i si és tracta d'una espècie endèmica.

imatge

Col·lecció de pòsters "rius de les Muntanyes de Prades"

Els ecosistemes fluvials de les Muntanyes de Prades tenen una biodiversitat molt important que cal conservar. L'objectiu d'aquesta col·lecció és difondre aquest coneixement i fomentar la seva conservació per tal de garantir els bens i serveis que ens ofereixen.

imatge

Article

Roig, N., Sierra, J., Ortiz, J., Merseburger, G., Schuhmacher, M. i Nadal, M. In press. Integrated study of metal behavior in Mediterranean stream ecosystems: A case-study. Journal of Hazardous Materials.

imatge